Cloud Journaal – aflevering 27

Allereerst de beste wensen voor 2018 aan alle kijkers van mijn Cloud Journaal! Het is weer de eerste donderdag van de maand en dus tijd voor een nieuwe aflevering. In deze aflevering de volgende onderwerpen:

– Bing Image Search voor afbeeldingen zoeken in moderne SharePoint pagina’s (2:02)
– Nieuwe web parts voor moderne SharePoint pagina’s (4:37): Bestandsvoorbeeld, Gemarkeerde inhoud, Personen, Microsoft Forms, Opvulling & scheidingslijn
– SharePoint lijstformulieren aanpassen in PowerApps (10:25)

Bekijk aflevering 27 hier:

3 thoughts on “Cloud Journaal – aflevering 27

 1. Christiaan

  Maarten – Bing Image Search voor afbeeldingen zoeken in moderne SharePoint pagina’s lijkt bij onze O365 nog niet te werken. Weet jij waarom?

  Reply
  1. Maarten Eekels Post author

   Vreemd Christiaan. Deze feature is eind november uitgerold naar First Release tenants en zou inmiddels in alle tenants beschikbaar moeten zijn. Kan zijn dat het bij jullie toch nog niet uitgerold is. Je zou een support request bij Microsoft in kunnen schieten om te laten checken. Verwijs dan ook naar dit artikel: https://support.office.com/en-ie/article/use-the-image-web-part-a63b335b-ad0a-4954-a65d-33c6af68beb2 (waar niet meer in staat dat deze functionaliteit alleen beschikbaar is voor First Release / Targeted Release).

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.